Webia levere systemer skaber et stabilt og effectiv drift

ServiceData

ServiceData er et online værktøj til håndtering af kunder, arbejdsstyrke og opgaver. Servicedata er en moderne og fleksibel løsning, der åbner for mange muligheder.

Besøg

Assset Management

Assset Management er et modul i ServiceData systemet til Asssets med opgave håndtering. Den kombinere det bedste fra vores opgaver systemer med ServiceData.

Besøg

aTid

aTid gør det nemt at registrere tid på en aktivitet. Det giver dig overblik over din tid, arbejdsstyrkens tid og hvad tiden er brugt på.

Læs mere

Machine Learning

Med Machine Learning kan I i højere grad anvende og lære af de data, som jeres systemer eller produkter opsamler. På denne måde kan I få et insigt i jeres data, forstå og analysere jeres data og i sidste ende få en værdifuld indsigt i jeres forretning

Applikation / Webapps

Vi designer og implementere skræddersyet løsninger til unikke behov. Det vil styrker medarbejdernes produktivitet og fleksibilitet. Har I udfordringer systemer der ikke taler sammen, tunge manuale arbejdsproces, går mere digitalt ... så kan vi udvikle en skræddersyet webapp til jer.

Forretningsapplikationer

Forretningsapplikationer er motoren under alle virksomheder. Baseres på Microsoft teknologi har vi udviklet en række produkter. De er baseret på en fleksible og kosteffektive platforme, kan de give jeres virksomhed en signifikant fordel på markedet.

Apps og mobil

Vi udvikler både native og cross-platform-baserede mobilapps til iOS ,Android og UWP. Vi arbejder med en agil projektmodel, der muliggør, at vi hurtigt kan udvikle en prototype. Vi hjælper også hvis I et eksisterende system, som skal udvides?

Data og indsigt

De mange IT-systemer en virksomhed har eren guldgrube af data. Den tools giver indsigt og grundlag for kvalificerede beslutninger og innovative muligheder. Vi går i fællesskab med vores kunder helt tæt på forretningsprocesserne og IT-systemerne.

Digital integration

Vi har stor erfaring med at bygge integrere mellem de flest kendte tredjepartssystemer og har erfaring med at udvikle API’er. Vi hjælper med at minimere manuelt arbejde, og jeres data kan nemmere udveksles og bruges på tværs af systemer.